Agrarisch

Agrarisch

Zonnepanelen voor de agrarische sector.

Groene energie en natuurproducten gaan hand in hand. Solar-tec helpt je als land- of tuinbouwer om nog meer te oogsten dankzij de zon. Door zonne-energie slim in te zetten kunnen bedrijven in de agrarische sector snoeien in hun kosten én hun bedrijf laten groeien. 

Steeds meer landbouwers investeren in duurzame energie met zonnepanelen die elektriciteit opwekken voor hun bedrijf. We hebben daadwerkelijk veel zonnepanelenprojecten geïnstalleerd met een vermogen van enkele honderden kilowatts. Bedrijven in de agrarische sector zijn door hun grootte in de perfecte positie om geld te besparen en een bijkomend inkomen te halen uit zonne-energie.

Meer weten over de premies?

Zonnepanelen voor de landbouwsector

Veel landbouwers gebruiken de ruimte op hun daken en op stroken ongebruikt land om er zonnepanelen te plaatsen.

Zonnepanelen voor de landbouwsector

Maar elk landbouwbedrijf is anders en dus is een aanpak op maat nodig. Afhankelijk van de activiteiten heeft het ene bedrijf meer elektriciteit nodig dan het andere bijvoorbeeld. 

Ook de locatie en ligging spelen een rol bij de keuze van het systeem.

Soms is een zuidelijk gerichte installatie beter, in andere gevallen is een oost-west-opstelling waardoor de opbrengst verdeeld is over de dag meer aangewezen. 
 

De stroomproductie en rentabiliteit hangt af van je soort installatie.

Vertrouw voor het plaatsen van zonnepanelen voor jouw landbouwbedrijf op de kennis en ervaring van Solar-tec.

Wij zijn pionier in Vlaanderen als het gaat om groene energie. Al sinds 2007 zijn we een gevestigde waarde in Vlaanderen.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jullie land- of tuinbouwbedrijf?

bel ons nog voor vrijblijvend advies

Zonnepanelen voor de landbouwsector

Medewerkers van het Solar-tec team komen altijd ter plaatse om te bekijken wat de beste plaats(en) zijn, welke positie het meest aangewezen is en hoeveel zonnepanelen het meest rendabel zijn voor jouw bedrijf in de agrarische sector. 

Kortom: Solar-tec levert oplossingen op maat van jouw landbouwbedrijf.

maak een afspraak

Jullie zijn het erover eens: de energiefactuur moet omlaag! Maar welke groene maatregelen zijn voor jullie gezin nu het beste? Is investeren in zonnepanelen nog wel rendabel? En zal het uitzicht van jullie huis niet volledig veranderen als er zonnepanelen op het dak liggen? Er…
 Zonnepanelen particulieren Solar Tec
Kies voor een duurzaam imago en voor een positieve impact op lange termijn op de elektriciteitsfactuur. Ongeacht in welke sector jullie bedrijf actief is, je kan altijd voordeel halen uit zonne-energie. Een industriële zonnepaneleninstallatie op maat van je bedrijf helpt om de…

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE ZONNEPANELEN - THUISBATTERIJ - LAADPAAL

Blijf op de hoogte van acties en nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nog vragen? Solar-tec staat je graag te woord

contact