Solar-tec is nu officiële verdeler van Solarwatt

De hoogste kwaliteit zonnepanelen

SOLARWATT, de Duitse pionier op het gebied van zonne-energieopwekking en -opslag, is als topmerk in zonne-energie aangemerkt door EuPD, het gerenommeerde bureau voor economisch en marktonderzoek. In Europa, en in het bijzonder Duitsland, Frankrijk en Nederland, kregen de zonnepanelen van SOLARWATT het predicaat Top Brand Photovoltaic 2017

SOLARWATT is actief op de Europese zonne-energiemarkt. Voor u betekent dat al meer dan twintig jaar hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt richt zich met zijn hoogwaardige zonnepanelen en intelligente zonne-energiesystemen op particulieren en de zakelijke markt. SOLARWATT is voor negentig procent in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW.

SOLARWATT garandeert dat alle onderdelen van uw zonne-energiesysteem van hoge kwaliteit zijn: van de zonnepanelen tot de omvormer en de ondersteuningsconstructie. Bovendien stemmen we alle onderdelen van uw zonnepaneel en zonne-energiesysteem zorgvuldig op elkaar af. Alleen dat levert immers de grootste opbrengst!

SOLARWATT maakt decentrale zonne-energieoplossingen voor consumenten en bedrijven. Uniek daarbij is dat onze zonnepanelen, thuisaccu en ons energiemanagement één geïntegreerd systeem vormen.

  • 30 jaar garantie op het product
  • 30 jaar lineaire opbrengstgarantie

Meer info gewenst?

Solar-tec is nu officiële LG Pro Partner

Hoge rendements zonnepanelen

Ook zijn wij vanaf heden officieel LG pro partner 

Met meer dan 50 jaar ervaring als wereldwijde marktleider op gebied van electronica.

Na 25 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG ontwikkeld.

De zonnepanelen hebben een uniek ontwerp, waarmee ze een hoge kwaliteit, levensduur en kwaliteit leveren .

Hiermee voldoen ze aan de hoge verwachtingen die de klanten van LG verwachten

Solar tec LG gecertifieerd

Meer info gewenst?

Blijf op de hoogte van acties en nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief!