referenties

Solar-Tec heeft in de loop der jaren veel projecten tot een goed eind gebracht. Lees hier de ervaringen en getuigenissen van enkele van onze tevreden klanten.

 

Zonnepanelen vakantiewoning Durbuy

Zonnepanelen laten leggen in Walonie, dit was al een uitdaging op zich. Een partner vinden met vertrouwen, dat was de tweede uitdaging, Waal, Vlaming...de afstand was de struikelblok voor velen. Ons energieverbruik binnen de perken houden, hoe kon dat? Na een eerste contact met Dirk bleek geen brug te ver om ons correct te informeren hoe, wat. 

Na het ontvangen van de offerte was voor ons alle twijfel weg, het wordt Solar Tec. Aangenaam was de verassing dat slechts enkele weken na onze bestelling de installatie al kon uitgevoerd worden. Stipt op tijd mochten wij hen ontvangen, plaatsing, aansluiting, subsidie aanvraag alles door hen geregeld! Een aanrader.

Bedankt aan Dirk, Joren en Leslie voor de vlotte samenwerking en afhandeling!

Ronald en Fanny villafarodurbuy.

zonnepanelen installatie Ieper

Dirk, Leslie en Team,

Proficiat aan het ganse team voor de zeer mooie- en goeie samenwerking en het vlotte verloop van onze bestelling van zonnepanelen.

Eveneens feliciteer ik het plaatsingsteam die echt FANTASTISCH werk geleverd heeft bij ons thuis en zeer PROFESIONEEL tewerk gegaan is en alles ZEER PROPER afgewerkt heeft.

Ik zorg zeker voor een positieve reclame voor jullie en vooral : DOE ZO VOORT

Mvg

Patrick 

Blijf op de hoogte van acties en nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief!