Over solar-tec

Over solar-tec

Zaakvoerder Joren is een Crack in elektriciteit.

Toen hij nog actief was als eleckricien schoolde hij zich ook al voortdurend bij. Hij was dan ook een van de eersten samen met zijn vader Dirk in de streek die zich specialiseerde in fotovoltaïsche systemen .Met Succes. Want sinds Solar-tec in 2007 het licht zag, kozen al heel veel particulieren, landbouwers en industriële bedrijven in West-Vlanderen , Oost-Vlaanderen en Henegouwen voor de aanpak van Solar-Tec.

Van een klein bedrijf is Solar-tec intussen een stevige speler op de markt van zonnepanelen. Dagelijks zijn drie ploegen op de baan om zonnepanelen te plaatsen.

Ook Leslie is haar man gevolgd in het bedrijf. Ze staat volledig achter de visie van duurzaamheid, kwaliteit en een topservice.

Dirk, Joren en Leslie streven samen met hun team naar het allerbeste zowel op vlak van kennis,vaardigheden en producten.Zo kunnen ze hun klanten een topservice garanderen.

Solar-tec is erkend RESCERT installateur en draagt fier het kwaliteitlabel 'Quest for Quality'. Regelmatig volgen de zaakvoerders en medewerkers van Solar-tec opleidingen om altijd voorop te lopen in de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Solar-tec gebruikt alleen duurzame zonnepanelen,  Omvormers en thuisbatterijen van Topmerken. Zo ben je zeker van een  optimaal rendement.

 

Jullie zijn het erover eens: de energiefactuur moet omlaag. Maar welke groene maatregelen zijn voor jullie gezin nu het beste? Is investeren in zonnepanelen nog wel rendabel? En zal het uitzicht van jullie huis niet volledig veranderen als er zonnepanelen op het dak liggen? Er…
 Zonnepanelen particulieren Solar Tec
Kies voor een duurzaam imago en voor een positieve impact op lange termijn op de elektriciteitsfactuur. Ongeacht jullie bedrijfssector: je kan voordeel halen door te kiezen voor zonne-energie. Zonnepanelen of een industriële zonnepaneleninstallatie onderstrepen het…
Zonnepanelen voor de landbouwsector Groene energie en natuurproducten gaan hand in hand. Solar-tec helpt je als land- of tuinbouwer om nog meer te oogsten dankzij de zon. Door zonne-energie slim in te zetten kunnen land- en tuinbouwbedrijven snoeien in hun kosten én hun bedrijf…
Zonnepanelen voor de landbouwsector

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE ZONNEPANELE - THUISBATTERIJ - LAADPAAL

Blijf op de hoogte van acties en nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nog vragen? Solar-tec staat je graag te woord

contact