Bedrijven

Bedrijven

Kies voor een duurzaam imago en voor een positieve impact op lange termijn op de elektriciteitsfactuur.

Ongeacht jullie bedrijfssector: je kan voordeel halen door te kiezen voor zonne-energie.

Zonnepanelen of een industriële zonnepaneleninstallatie onderstrepen het toekomstgerichte en duurzame imago van een bedrijf. 

Het is ook een investering die loont. Of je nu kiest voor een daksysteem, een grondopstelling met zonnepanelen of een volledig zonnepark. 
Een industriële zonne-installatie op maat van je bedrijf helpt om de dagelijkse elektriciteitskost te verminderen. 

Solar-tec biedt ondernemingen de keuze uit diverse installaties. Natuurlijk adviseren we je daarbij. We bekijken ook grondig alle stappen om het maximale te halen uit zonne-energie.

Meer weten over de premies?

Kiezen voor Solar-tec is kiezen voor zoveel meer dan zomaar een installateur van zonnepanelen.

Solar-tec zweert bij een persoonlijke en efficiënte aanpak. Zo weet je snel welke installatie voor jullie  de beste oplossing is. 

Dat je kwaliteit krijgt is zeker. Want Sola-tec werkt als erkend installateur alleen met de beste PV-installaties en omvormers. 

Een industriële installatie zonnepanelen is niet hetzelfde als een huishoudelijke.

Het principe is wel hetzelfde. Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen die daglicht opvangen en die via een omvormer omzetten naar stroom. 
Bij de installatie van industriële zonnepanelen met een omvormvermogen groter dan 10 kVA is een netstudie door de distributienetbeheerder nodig. 

Bij productie-installaties die meer dan 10kW hernieuwbare energie opwekken is een   injectiecontract met je energieleverancier verplicht. De facturatieteller mag niet terugtellen bij zo’n grote installatie. Er is een aparte meter nodig om elektriciteit af te nemen van het net en om elektriciteit te injecteren in het net. Je energieleverancier koopt dat geïnjecteerde volume terug.

Solar-tec adviseert, begeleidt en ontzorgt jullie bij het volledige proces. Zo haalt je bedrijf het maximum uit jullie investering in zonnepanelen.

Jullie zijn het erover eens: de energiefactuur moet omlaag. Maar welke groene maatregelen zijn voor jullie gezin nu het beste? Is investeren in zonnepanelen nog wel rendabel? En zal het uitzicht van jullie huis niet volledig veranderen als er zonnepanelen op het dak liggen? Er…
 Zonnepanelen particulieren Solar Tec
Zonnepanelen voor de landbouwsector Groene energie en natuurproducten gaan hand in hand. Solar-tec helpt je als land- of tuinbouwer om nog meer te oogsten dankzij de zon. Door zonne-energie slim in te zetten kunnen land- en tuinbouwbedrijven snoeien in hun kosten én hun bedrijf…
Zonnepanelen voor de landbouwsector

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE ZONNEPANELE - THUISBATTERIJ - LAADPAAL

Blijf op de hoogte van acties en nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nog vragen? Solar-tec staat je graag te woord

contact