Over ons

Het Ieperse familiebedrijf Solar-Tec is een professioneel en erkend installatiebedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen. Leslie en Joren zijn de stralende gezichten achter Solar-Tec.

Over Solar Tec en energie opslag aanmaak

Zaakvoerder Joren is een kei in elektriciteit

Toen hij nog actief was als elektricien schoolde hij zich ook al voortdurend bij. Hij was dan ook een van de eersten in de streek die zich specialiseerde in fotovoltaïsche systemen. Met succes. Want sinds Solar-Tec in 2007 het licht zag, kozen al heel veel particulieren, landbouwers en industriële bedrijven in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen voor de aanpak van Solar-Tec.

Van een klein bedrijf is Solar-Tec intussen een stevige speler op de markt van zonnepanelen. Dagelijks zijn drie ploegen op de baan om zonnepanelen te plaatsen. 

Ook Leslie is haar man gevolgd in het bedrijf. Ze staat volledig achter de visie van duurzaamheid, kwaliteit en een topservice.

Joren, Leslie en hun team streven naar het allerbeste – zowel op vlak van kennis, vaardigheden en producten. Zo kunnen ze hun klanten een topservice garanderen
Solar-Tec is erkend RESCert-installateur én draagt fier het kwaliteitslabel ‘Quest voor quality’. Regelmatig volgen de zaakvoerders en medewerkers van Solar-Tec opleidingen om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en producten. 

Solar-Tec gebruikt alleen duurzame zonnepanelen en omvormers van topmerken. Zo ben je zeker van een optimaal rendement.

Contacteer ons voor meer uitleg

Solar-Tec als SOLARWATT-dealer.

SOLARWATT is de Duitse pionier in opwekking en opslag van zonne-energie. Topmerk SOLARWATT is al 25 jaar de garantie voor hoogwaardige zonnepanelen. Alle SOLARWATT-onderdelen van je zonnepanelen en je zonne-energiesysteem zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat je zeker bent van de grootste opbrengst. 

Bovendien trekt SOLARWATT de kaart van glas-glaszonnepanelen en passivated emitted rear cell (perc-zonnecellen). Die zonnecellen zorgen voor een hoger vermogen én doen het ook prima op bewolkte dagen. 

Contacteer ons voor meer uitleg

 

Solar-Tec is ook officiële LG Solar Pro Partner (LG gecertificeerd).

Solar-Tec is eigenaar van het exclusieve LG Solar certificaat. Alleen bedrijven die het LG Pro programma succesvol hebben doorlopen krijgen die erkenning. 

LG bestaat als merk meer dan 50 jaar. Het bedrijf staat wereldwijd bekend als pionier in elektronica en technologie. De LG zonnepanelen behoren tot de betere merken. Meer zelfs: de hoge rendement zonnepanelen van LG zijn één van de meest krachtige en efficiënte zonnepanelen ooit. 

Contacteer ons voor meer uitleg

Solar-Tec en Hyundai, Trina, Huawei, SMA …

Het zijn enkele van de ronkende namen waarmee Solar-Tec samenwerkt. Door de topproducenten in de markt te omarmen, garanderen we onze klanten uitstekende oplossingen voor al hun energie-uitdagingen.

Hyundai Energy Solutions is met meer dan een halve eeuw expertise een wereldleider en innovator op het gebied van duurzame energie. Trina Solar koppelt handige afmetingen van zonnepanelen aan scherpe prijzen en nieuwe technologie.

Ondertussen ontpopt Huawei zich tot een uitstekende en vooruitziende producent van thuisbatterijen en energie-opslagmogelijkheden. Ook SMA biedt vandaag topoplossingen om zonne-energie in thuisbatterijen op te slaan.

Solar-Tec kiest zeer bewust voor betrouwbare partners en daar pluk jij de vruchten van.

Contacteer ons voor meer uitleg

 

Jullie zijn het erover eens: de energiefactuur moet omlaag. Maar welke groene maatregelen zijn voor jullie gezin nu het beste? Is investeren in zonnepanelen nog wel rendabel? En zal het uitzicht van jullie huis niet volledig veranderen als er zonnepanelen op het dak liggen? Er…
Panneaux solaire installation particuliers Solar Tec
Kies voor een duurzaam imago en voor een positieve impact op lange termijn op de elektriciteitsfactuur. Ongeacht jullie bedrijfssector: je kan voordeel halen door te kiezen voor zonne-energie. Zonnepanelen of een industriële zonnepaneleninstallatie onderstrepen het…
Zonnepanelen voor de landbouwsector Groene energie en natuurproducten gaan hand in hand. Solar-Tec helpt je als land- of tuinbouwer om nog meer te oogsten dankzij de zon. Door zonne-energie slim in te zetten kunnen land- en tuinbouwbedrijven snoeien in hun kosten én hun bedrijf…
Zonnepanelen voor de landbouwsector

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE ZONNEPANELEN  OFFERTE OPSLAG

Blijf op de hoogte van acties en nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nog vragen? Solar-tec staat je graag te woord

contact