Particulieren

Particulieren

Jullie zijn het erover eens:
de energiefactuur moet omlaag.

Maar welke groene maatregelen zijn voor jullie gezin nu het beste? Is investeren in zonnepanelen nog wel rendabel? En zal het uitzicht van jullie huis niet volledig veranderen als er zonnepanelen op het dak liggen?

Er zijn heel veel meningen en ervaringen te vinden op internet. Maar echt wijzer word je daar niet van, omdat  elk huis, elk gebouw en iedere situatie anders is.

Daarom is het zo belangrijk om een betrouwbare partner te hebben die meedenkt. Die alle factoren (de locatie, de hoek, de richting, de temperatuur…) ter plaatste bekijkt. Die weet wat nodig is voor het beste rendement. Die weet wat de beste plaats is voor zonnepanelen. Die uitrekent wat het effect is van zonne-energie voor jullie gezinsbudget.

Meer weten over de premies?

Solar-tec luistert, kijkt en adviseert.

Advies omtrent zonnepanelen nodig? Solar Tec Luistert

Omdat we bij Solar-tec weten dat elk zonuur telt laten we geen dag verloren gaan.

Hoe gaan we te werk?
01

Na je aanvraag neemt Solar-tec binnen de 2 weken nog contact op om een datum vast te leggen.

Contacteer Solar-tec

02

Een ervaren teammedewerker komt graag ter plaatse om te adviseren en de oppervlaktes op te meten. Zo ben je zeker van een offerte op maat van jullie huis.

 

03

Je offerte krijg je meestal nog diezelfde dag.

Oferte-zonnepanelen

 

04

Na de goedkeuring van de offerte komt het team van eigen Solar-tec-installateurs langs om de zonnepanelen te installeren bij jullie.

05

Daar stopt het niet. Want er is nog een keuring nodig van jullie installatie. Maak je geen zorgen. Ook daar zorgt Solar-tec voor. Wij zorgen ervoor dat jullie nieuwe zonnepanelen correct gekeurd worden en veilig functioneren.

06

Nu kunnen de zonnepanelen beginnen te renderen

07

Eenmaal alles geïnstalleerd, gekeurd en actief, beschikken we over een paar weken om eventuele energiepremies of subsidies aan te vragen. Solar-tec helpt je daarbij waar nodig.

Kies voor een duurzaam imago en voor een positieve impact op lange termijn op de elektriciteitsfactuur. Ongeacht jullie bedrijfssector: je kan voordeel halen door te kiezen voor zonne-energie. Zonnepanelen of een industriële zonnepaneleninstallatie onderstrepen het…
Zonnepanelen voor de landbouwsector Groene energie en natuurproducten gaan hand in hand. Solar-tec helpt je als land- of tuinbouwer om nog meer te oogsten dankzij de zon. Door zonne-energie slim in te zetten kunnen land- en tuinbouwbedrijven snoeien in hun kosten én hun bedrijf…
Zonnepanelen voor de landbouwsector

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE ZONNEPANELE - THUISBATTERIJ - LAADPAAL

Blijf op de hoogte van acties en nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nog vragen? Solar-tec staat je graag te woord

contact