Energieopslag

Energieopslag

Eigen energieopslag via thuisbatterijen

Eigen energieopslag via thuisbatterijen betekent een directe besparing op je stroomfactuur. Solar-tec is er rotsvast van overtuigd: energieopslag voor eigen gebruik is de toekomst.

We werken samen met producenten die hun strepen al verdienden. Kwaliteitsvolle energieopslagsystemen zijn dé voorwaarde om van dit verhaal een succes te maken. Onze merken van thuisbatterijen springen er dan ook bovenuit.

Huawei: Smart string Energy Storage-systeem

Deze thuisbatterij werkt met een eenfasige omvormer of kleine driefasige omvormers tot 10 kWh. Het modulaire systeem met voedinsgmodule aan de bovenkant wordt door een DC-koppeling verbonden met één, twee en maximaal drie batterijmodules met ingebouwde energie-optimizer. Die regelt het laad- en ontlaadproces en voorkomt ongewenste balanceringsstromen. Ook het risico op overlading, diepe ontlading of oververhitting wordt zo vermeden.

Het Smart string Energy Storage-systeem van Huawei is schaalbaar van één voedingsmodule met één batterijmodule (5 kWh) tot twee voedingsmodules met in totaal zes batterijmodules en een capaciteit van 30 kWh. De installatie van deze 50 kilogram zware batterijmodule verloopt vlot en dankzij de app blijf je altijd de touwtjes in handen houden.

 

Vraag hier uw offerte

Eigen energieopslag via thuisbatterijen

 

SAJ thuisbatterij B1-5.1-48

De lithium-iron fosfaat-batterijen van SAJ zijn een veilige en betrouwbare energieopslagmogelijkheid. De thuisbatterijen kunnen modulair opgebouwd worden waardoor je de opslagcapaciteit stelselmatig vergroot. De relatief kleine maat van een SAJ-thuisbatterij garandeert een nette, onderhoudsvriendelijke installatie, eventueel zelfs aan de muur.

De SAJ thuisbatterij B1-5.1-48 heeft een bruikbare batterijcapaciteit van 4,6 kWh en komt met een fabrieksgarantie van minstens 5 jaar. De 6000 volledige laadcycli die vooropgesteld worden, maken van deze energieopslagoplossing een uitstekende keuze.

Veilig, praktisch inzetbaar en kwaliteitsvol is deze thuisbatterij sowieso. Bovendien blijft ze compatibel met andere SAJ-opslagproducten.

Vraag hier uw offerte

 

BYD Battery-Box Premium Line HVS/HVM

BYD Battery-Box Premium Line HVS/HVM

Bij de hoogspanningsuitvoeringen van de BYD Battery-Box Premium Line maakt BYD een onderscheid tussen de kleinere HVS en zijn grotere broer HVM. De lithium-ijzer-fosfaat-accu blijft de veiligste manier om energie thuis op te slaan. De capaciteit van deze combineerbare accu's reikt van 5,1 kWh tot 12,8 kWh voor de HVS en van 8,3 tot 22,1 kWh bij de HVM-uitvoering. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat je op elk moment en in stappen kan uitbreiden.

De BYD Battery-Box Premium Line HVS/HVM staat gewoon op de grond, wat de installatie en de ingebruikname vlot en praktisch maakt. Heel veel draden komen daar overigens niet bij kijken.
Deze thuisbatterij fungeert ook als noodstroomoplossing: krachtstroomgebruikers kunnen gebruikmaken van de BYD Battery-Box Premium Line. De combinatiemogelijkheden zorgen voor een zo hoog mogelijk percentage eigen verbruik, wat direct zichtbaar is op de energie-factuur.

Vraag hier uw offerte

Jullie zijn het erover eens: de energiefactuur moet omlaag! Maar welke groene maatregelen zijn voor jullie gezin nu het beste? Is investeren in zonnepanelen nog wel rendabel? En zal het uitzicht van jullie huis niet volledig veranderen als er zonnepanelen op het dak liggen? Er…
 Zonnepanelen particulieren Solar Tec
Kies voor een duurzaam imago en voor een positieve impact op lange termijn op de elektriciteitsfactuur. Ongeacht in welke sector jullie bedrijf actief is, je kan altijd voordeel halen uit zonne-energie. Een industriële zonnepaneleninstallatie op maat van je bedrijf helpt om de…
Zonnepanelen voor de agrarische sector. Groene energie en natuurproducten gaan hand in hand. Solar-tec helpt je als land- of tuinbouwer om nog meer te oogsten dankzij de zon. Door zonne-energie slim in te zetten kunnen bedrijven in de agrarische sector snoeien in hun kosten én…
Zonnepanelen voor de landbouwsector

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE ZONNEPANELEN - THUISBATTERIJ - LAADPAAL

Blijf op de hoogte van acties en nieuws, schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nog vragen? Solar-tec staat je graag te woord

contact